Word internationaal erkend golfsurf lesgever

Een diploma waarmee je wereldwijd golfsurf les kan geven, een diploma uitgegeven door de ISAsurf, de internationale surfbond

Heb je interesse om surflessen te geven in het buitenland? Combineer dan je VTS golfsurf diploma met de ISA Level 1 Surf Coaching. Dankzij deze internationale erkenning is je diploma niet enkel erkend in België, maar ook wereldwijd.

Tijdens de opleidingsweek initiator golfsurfen, van 15 tot 19 april wordt de ISA inschalingdag voorzien. Inschrijven voor deze inschaling kan via mail naar de ISA presenter voor België. BELANGRIJK: ISA inschaling kan ENKEL indien je reeds geslaagd bent voor Module 1 tot en met 3 van de VTS initiator golfsurfen.

Met het bewijs het succesvol inschrijven voor de modules 1 tot en met 3 van de VTS initiator golfsurfen (of het reeds behalen van het VTS diploma in de voorbije jaren) contacteer je de ISA presenter voor België om je ISA certificering (= internationale geldigheid) in orde te brengen. De kost voor je ISA inschaling is €200 (€250 niet WWSV leden), dit is de 125 dollar voor je ISA registratie als internationaal surf lesgever inbegrepen.

Past deze datum hier in Vlaanderen niet in je agenda? Op de ISA website staan alle data over alle landen heen.

Lifesaving diploma nodig?

Buitenlandse werkgevers en organisaties kunnen naast je ISA diploma ook een “surf rescue” diploma vragen. Ook dit diploma kan je halen via WWSV & BSF in samenwerking met RedFed. Meer info hier