BKsurf

Protest BK Surf 2021 aan de Oost-, West- en Zuidkust!

We zijn uitgepraat over de zoveelste coronagolf, tijd om het over de BKsurf golven te hebben!

We gooien voor 2021 de beste Belgische golven en die van Vieux-Boucau in de wasmachine met als resultaat een proper gewassen plan voor het najaar. Een tweede helft van het surfjaar met Protest BKsurf kwalificatie-events op onze Noordzee en finales in het Franse Vieux-Boucau! Kampioenen zijn in 2021 dus best van alle golfsurf markten thuis.

De wachtperiodes van de kwalificatie events lopen van 4 september tot 24 oktober. Wanneer wie precies, dat beslissen de golven! Tijdens het herfstverlof zijn er de finales voor de beste 6 uit de kwalificaties (beste 8 U14 en beste 4 bij de Masters) in de golven van het Franse Vieux-Boucau! Voor deelnemers aan het WSL Pro junior, Longboard en/of QS circuit zijn er finale wildcards.

Lees hier meer over BKsurf 2021 [maar geniet ondertussen van de Fantastische 2021 affiche vanuit de Belgische golvende pen van Marjantekent]

BELGISCHE KWALIFICATIES

Vanaf 4 september start de wachtperiode van de Protest BKsurf 2021 kwalificaties in Belgische golven. Enkel de beste 6 gaan verder naar de finals te Vieux-Boucau. In de U14 shortboard gaan de 8 beste naar de finale, bij de Masters shortboard de beste 4.

FRANSE FINALS

De Protest BKsurf 2021 titels worden verdeeld tijdens de finals te Vieux-Boucau. Enkel de geselecteerden uit de kwalificaties kunnen deelnemen, voor de surfers op de WSL Pro Junior, Longboard en QS tours zijn er een beperkt aantal wildcards te krijgen. 

PARTY!

Na de finals terug in eigen land: de BK Surf Awards met party die de Belgische zeebodem zal doen daveren! Omdat er geen kampioenschap is zonder een feestje sluiten we het jaar af met het surffeest van het jaar! Afspraak eind november ergens kort achter de duinen!

#BKsurf 2021 partners

Het laatste Protest #Bksurf Nieuws