BKsurf

PROTEST BK SURF 2022 kroont beste allrounders!

Belgische kampioenen zijn best van alle surfmarkten thuis, want net zoals de vorige edities loopt de weg richting Atlantische finales langs Noordzee voorrondes. Afspraak vanaf het voorjaar in de beste Noordzeegolven voor Surfboys & girls met ambitie, want de 2022 editie van het Protest BKsurf zoekt de beste allrounders!

Lees hier meer over BKsurf 2022 [maar geniet ondertussen van het 2022 artwork van Kenneth Maes]

BELGISCHE KWALIFICATIES

In het voorjaar start het Protest BKsurf 2022 met kwalificaties in Belgische golven. Enkel de beste 6 surf(st)ers gaan verder naar de finales te Vieux-Boucau. In de U14 shortboard gaan de beste 8 naar de finale, bij de Masters shortboard de beste 4.

FRANSE FINALS

De Protest BKsurf 2022 titels worden verdeeld tijdens de finales te Vieux-Boucau. Enkel de geselecteerden uit de kwalificaties kunnen deelnemen. Voor de Belgische surfers op de WSL Pro Junior, Longboard en QS-tours zijn er een beperkt aantal wildcards te krijgen.

PARTY!

Na de finales terug in eigen land: de BK Surf Awards met party die de Belgische zeebodem zal doen daveren! Omdat er geen kampioenschap is zonder een feestje, sluiten we het jaar af met hét surffeest van het jaar! Afspraak eind november ergens kort achter de duinen.

Het laatste Protest #Bksurf Nieuws