BKsurf

Europese topgolven

Vieux Boucau ligt vlakbij het Europese surfmekka Hossegor. Je krijgt er dezelfde kwaliteit van golven maar zonder de crowd. En in wedstrijd moet je die golven delen met maximum 3 andere surfers!

Speeltuin in zee en op de dansvloer

Supporter voor je favoriete surfer vanaf het terras van beachbar Mojito, surf de vele spots van Les Landes en party met al je surfvrienden!

Protest BK Surf by Gopro in Vieux Boucau 2018: surfen, dansen en meer kansen!

Voor het eerst in 15 jaar, bleef het BK vorig jaar zonder winnaar door een laagterecord golfhoogte. Maar twee keer op rij zo lang zo plat zal niet zo snel nog eens gebeuren, dus: 2018 had nog nooit zo een hoge kans op een topjaar! Bovendien doen er twee nieuwe categorieën hun intrede waardoor vier van de zes geen titelverdediger kennen. Grijp je kans en schrijf je naam op een onbeschreven surfblad!

De editie met net te weinig golven zette de strakke organisatie extra in de verf, zowel voor het competitiebeest als de vrije surfgeest. Vorig jaar zagen deelnemers en supporters Studio Brussel DJ Jeroen Delodder zich tot de man van het BK ontpoppen met dubbel zo veel party-sets als afgesproken.

Sportief stond het BK al helemaal op punt en daar sluit ook het avondprogramma bij aan met opnieuw de Revi Belgian Night ergens halfweg en de afsluitende knaller van het BK en het Belgische surfclubseizoen. Of er dit jaar nog meer kansen om te dansen zullen zijn, kunnen we niet beloven, maar een beter evenwicht tussen ter land en in de zee, dat zit er dik in! Lees verder hier

Omdat we ook niet meer kunnen wachten tot de start van BKsurf… 3-2-1 aftellen!

0Weeks0Days0Hours0Minutes0Seconds

Het laatste #Bksurf Nieuws

#BKsurf partners