Softdog Best of Belgian Surfing

– het online BKsurf voorWoefje –

Fase 1 van het Protest BK Surf begon deze zomer online! Iedereen kon tot 31 augustus filmpjes van Belgische golven insturen. Alles wat nodig was: een account aanmaken, je harde schijven af zoeken op zoek naar je beste Belgische golf ooit of je oma laten filmen op een social distance aan de waterlijn. 

Let wel; een officiële kwalificatie van het #Bksurf2020 is dit niet, inschrijvingen voor de BKsurf kwalificatie wedstrijden zijn gestart op 25 augustus. Lees hier meer. Er zijn BKsurf geen titels te winnen, wel Softdog Surfboards!

We gaan op zoek naar de bom van een golf en iedereen krijgt twee kansen in elke categorie om die te scoren en een Softdog surfboard te winnen. Ontdek de kennel die we in de prijzenkast liggen hebben onderaan!

  • Elke deelnemer mocht maximaal twee filmpjes uploaden per categorie van telkens één Belgische golf.
  • Elke deelnemer wordt ook jurylid en geeft punten op de golven van de anderen.
  • Je kan met een account ook enkel punten geven als je filminspanningen niks opleveren. 
  • De beste in elke categorie bij afsluiten op 15 september wint een Softdog Board!

Filmpjes uploaden kon vanaf 1 juli tot 31 augustus. Drie categorieën spreken voor zich, de Kookslams categorie heet alle beelden welkom die tot lachen aanzetten, op het strand of in het water.

Filmpjes insturen is afgesloten, maar punten geven kan nog tot 15 september middernacht, de startdatum van de kwalificatiewedstrijden en dus het echte Protest BK Surf. Op 16 september kennen we dus wie de eerste editie winnen van Best of Belgian Surfing!