Softdog Best of Belgian Surfing

– het online BKsurf voorWoefje –

Fase 1 van het Protest BK Surf begint meteen online! Iedereen kan filmpjes van Belgische golven insturen. Maak een account aan, stof al je harde schijven af op zoek naar je beste Belgische golf ooit of leer je oma vandaag nog filmen en zet haar op een social distance aan de waterlijn. 

Let wel; een officiële kwalificatie van het #Bksurf2020 is dit niet, inschrijvingen hiervoor starten vanaf 25 augustus. Lees hier meer. Er zijn BKsurf geen titels te winnen, wel Softdog Surfboards!

We gaan op zoek naar de bom van een golf en iedereen krijgt twee kansen in elke categorie om die te scoren en een Softdog surfboard te winnen. Ontdek de kennel die we in de prijzenkast liggen hebben onderaan!

  • Elke deelnemer mag maximaal twee filmpjes uploaden per categorie van telkens één Belgische golf.
  • Elke deelnemer wordt ook jurylid en geeft punten op de golven van de anderen.
  • Je kan met een account ook enkel punten geven als je filminspanningen niks opleveren. 
  • De beste in elke categorie bij afsluiten op 15 september wint een Softdog Board!

Filmpjes uploaden kan vanaf 1 juli tot 31 augustus. Drie categorieën spreken voor zich, de Kookslams categorie heet alle beelden welkom die tot lachen aanzetten, op het strand of in het water.

Punten geven kan nog tot 15 september middernacht, de startdatum van de kwalificatiewedstrijden en dus het echte Protest BK Surf. Op 16 september kennen we dus wie de eerste editie winnen van Best of Belgian Surfing!