Dit zijn de Protest BKsurf deelnemers 2020, doe je ook mee?

Protest #BKsurf 2020 inschrijvingen

– Dit komt er binnen via IKwatersport –

Ben ik wel correct ingeschreven? Heb ik mijn surfclub vermeld (belangrijk voor het clubklassement!)? Kan ik nog inschrijven? Wie doet er al mee? Dit zijn de meest gestelde vragen.

Goed nieuws! Je kan je inschrijving zelf controleren. Net na online inschrijven via IKwatersport.be kreeg je een bevestigingsmail in je mailbox, en bij binnenkomen van je betaling van je inschrijving nog eentje… en je merkt het aan je bankrekening (niet tijdig betaald = geen registratie).

Herkenbaar en deze mails zien binnenkomen, dan ben je zeker te vinden in onderstaand overzicht van inschrijvingen. Controleer zeker of de disciplines en naam juist zijn! Niet correct of je licentienummer (geen korting zonder!) en club waar je lid bent (vergeten) toevoegen? Contacteer ons

Wil je nog meedoen? Aarzel niet om je nog in te schrijven: De inschrijvingen lopen enkel online en tot de dag voor start van het event. Neem zeker ook een kijkje in het BKsurf wedstrijdreglement! Hier vind je alle voorwaarden van je deelname en meer info over de wedstrijdregels.

Klik in het overzicht onder de verschillende categorieën aan om de deelnemers te zien.