Nog aan het twijfelen om in te schrijven?

Dit is het voornaamste dat je moet weten over het Protest #BKsurf 2020

 • In Belgische golven!

  Voor het BK Surf is het niet anders, corona schudt ook de kroning van de Belgische golfsurfkampioenen door elkaar. De traditionele trip naar het Franse Vieux-Boucau stuit nog op te veel onzekerheden als er knopen moeten doorgehakt worden. Maar elke crisis biedt ook kansen. We maken er een positief experiment van en vullen de hele tweede helft van het jaar met BK fases in de beste golven die onze Noordzee te bieden heeft.

 • Via de voorrondes naar de finale!

  De beste Belgische golven rollen meestal niet de hele dag door en helaas te vaak ook niet dagen aan een stuk. Daarom vinden vijf kwalificatie events in vijf verschillende surfclubs plaats in één of meerdere weekends tussen 15 september en 1 november. De vier finalisten plaatsen zich voor de grote finale op hopelijk een topdag tijdens de herfstvakantie (zonder het eerste weekend waarin nog een kwalificatie kan doorgaan) of op woensdag 11 november of tijdens het weekend van 14 en 15 november.

 • Kiezen is winnen

  Net zoals de voorbije edities kan je voor maximum 2 disciplines inschrijven. Om iedereen een faire kans te geven en genoeg tijd in het water kan je voor de 2020 editie voor 1 Longboard + 1 Shortboard categorie inschrijven. Let op: de verschillende kwalificatie wedstrijden kunnen op hetzelfde moment doorgaan, dus kies om te winnen!

 • Inschrijven via IKwatersport.be

  Op IKwatersport.be kan je direct inschrijven op alle watersport activiteiten in alle clubs, en vanaf dit jaar, ook de Protest BKsurf 2020 wedstrijden!

 • TRIP EN PARTY

  De winnaars van zowel de kwalificatiewedstrijden als de finales trekken op trip met een foto- en filmcrew maar geen BK Surf zonder dat iedereen een feestje wint. De BK Surf Awards blazen verzamelen voor een party die de Belgische zeebodem zal doen daveren. Deze keer is het voor niemand te ver!