Nog aan het twijfelen om in te schrijven?

Dit is het voornaamste dat je moet weten over het Protest #BKsurf 2021

 • BELGISCHE KWALFICATIES

  De wachtperiodes van de kwalificatie events lopen van 4 september tot 24 oktober en gaan door op 3 locaties. Wanneer wie precies, dat beslissen de golven!

  De wachtperiode van de kwalificatie events Shortboard open en U14 shortboard is iets korter, van zaterdag 11 september tot en met zondag 3 oktober 2021.

  Nog steeds aan het wachten op je 2020 masters of girls manche? Die titels gaan we niet meer uitdelen, maar je doet automatisch mee aan het BKsurf 2021 (of je kan je geld terug vragen).

 • Kiezen is winnen

  Net zoals de voorbije edities kan je voor maximum 2 disciplines inschrijven. Om iedereen een faire kans te geven en genoeg tijd in het water kan je voor de 2021 editie voor 1 Longboard + 1 Shortboard categorie inschrijven. Let op: de verschillende kwalificatie wedstrijden kunnen op hetzelfde moment doorgaan, dus kies om te winnen!

 • Inschrijven via IKwatersport.be

  Op IKwatersport.be kan je direct inschrijven op alle watersport activiteiten in alle clubs, en net zoals vorig jaar, ook de Protest BKsurf 2021 wedstrijden! Opgelet, de inschrijvingen gaan open vanaf 25 augustus 2021.

 • De kleine lettertjes!

  Wat zijn de voorwaarden voor deelname, hoeveel kunnen zich kwalificeren voor de finals, en hoe gaat dat met die wildcards? Alles is te lezen, met of zonder je advocaat, in het wedstrijdreglement.

 • FRANSE FINALS

  Tijdens het herfstverlof – van zondag 31 oktober tot en met donderdag 4 november, reserve competitie dag vrijdag 5 november  – zijn er de Protest BKsurf finales in de golven van het Franse Vieux-Boucau! Mogen meedoen: de beste 6 shortboard women, shortboard men, U14, U18, longboard men en longboard women + beste 8 U14 + beste 4 Masters shortboard van de Belgische kwalificaties. Voor deelnemers aan het WSL Pro junior en QS circuit zijn er finale wildcards. Lees alle details hierover in het wedstrijdreglement.

 • PARTY

  Geen BK Surf zonder dat iedereen een feestje wint. De BK Surf Awards blazen verzamelen voor een party die de Belgische zeebodem zal doen daveren. Niet alleen voor de winnaars van zowel de kwalificatiewedstrijden als de finales, maar ook voor al hun familie en vrienden binnen of buiten hun bubbel. Deze keer is het voor niemand te ver!