Protest #BKsurf2020 – Und was jetzt / Et quoi maintenant / En wat nu?

We vroegen het ons af in de 3 landstalen hoe het verder moet met Protest BKsurf…

Hoe gaat het verder met het Protest #BKsurf2020…

Wat we onthouden tot nu toe: we hebben niet veel Belgische golven laten liggen, hebben geweldige heats gezien in zon, wind en regen, en keken uit naar een geweldige finale. Maar jammer genoeg hebben we met de huidige Covid maatregelen de finales niet kunnen organiseren zoals gepland.
MAAR… we zouden het BSF niet zijn mochten we het gordijn op deze manier laten vallen. We zijn achter de schermen met de clubs aan het brainstormen geslagen over mogelijk andere scenario’s, en dit is er beslist:

What’s done is done!

Prachtige wedstrijdrondes van: U14 te Surfclub Westende, U18 te Oostende Inside, Shortboard open te O’Neill Beachclub en Longboard Men en Women konden we reeds bewonderen afgelopen maanden. Deze finalisten mogen zich dan ook kronen tot de ‘finale’ finalisten van het Protest #BKsurf2020.

De titels zullen dus worden uitgedeeld op basis van de voorrondes die reeds zijn doorgegaan. Maar we gaan die wel nog echt uitdelen, en hopen nog tussen de corona golven op een winterse Women en Masters shortboard wedstrijd te Surfers Paradise

It’s not over!

  • Masters & Women Shortboard: Niet iedereen is aan de beurt geweest, de Masters en Women bleven in de wachtkamer en hebben dus nog geen wedstrijdgolven gezien. We houden de corona beperkingen in de gaten, en vanaf er mogelijkheden zijn voor een veilige en leuke wedstrijd plannen we een nieuwe wachtperiode Shortboard Women en Masters te Surfers Paradise. De finish ligt wel bij de start van het 2021 seizoen, vanaf dan gaan we voor BKsurf 2021.
  • Online Prijsuitreiking: Een fysieke prijsuitreiking valt vanzelfsprekend niet te organiseren in dergelijke tijden,… but we’ve got that covered. We doen ze gewoon digitaal en ook een beetje in het echt.

Schrijf 3 december met stip in jullie (digitale) agenda, want dan zullen we video-wise op al onze kanalen de Belgische kampioenen (dus nog exclusief Masters & Girls) in de prijzen dompelen!

Het surf familiefeest met de zatte nonkels, de wilde grommets, de luchtgitaren en de fist-pumps, de ouders met vochtige oogjes, de kabeltrekkers en de enthousiaste locals moeten wat langer in de ijskast richting BKsurf 2021.

Surf ze ondertussen, hou het veilig, en tot 3 december!

(Een overzicht van de algemeen geldende maatregelen en richtlijnen vind je op de website van Sport Vlaanderen.)