Open #SurfTeamBelgium trainingsweek

trainingsweek te “Le Pin Sec” voor de M/V golfsurf talenten van de toekomst

Ook voor surf(st)ers die (NOG!) niet werden uitgenodigd voor de gesloten trainingsweken te Marokko en Portugal is er deze zomer een open trainingsweek! BSF nodigt, net zoals de voorbije 2 jaren, 3 talenten uit elk van de 5 trainingsclubs uit om samen te trainen. Plaats van het 2019 open trainingsweek is het (lege) Surblend familiecamp in “Le Pin Sec”, van zaterdag 29 juni tot zaterdag 6 juli.

De open trainingsweek brengt de golfsurf talenten van de toekomst uit de 5 Noordzee trainingsclubs samen voor een eerste trainingsweek samen in de Atlantische golven

De traingsweek gaat door onder leiding van BSF coach Lars Musschoot & Wouter De Gryse, mogelijk aangevuld met één van je clubcoaches. De uitvalsbasis zijn de luxe safaritenten van het Surfblend Familiecamp “le Pin Sec”, dat die week exclusief is afgehuurd voor de BSF trainingsweek. Kans op deelname maak je enkel als je reeds lid bent van een club trainingsteam, en je geboren bent in 2005 of later (geen 15 jaar worden in 2019).

De voorwaarden voor deelname samengevat:

  1. Je bent geboren in 2005 of later (geen 15 jaar worden in 2019).
  2. Je bent geselecteerd door je clubteam coach (selecties vanuit clubteams moeten bij BSF binnen zijn voor 15 juni).
  3. Je hebt ambitie om competitief te surfen, en als doel de Eurojunior selectie 2020 of 2022 te halen in de categorie U14 of U16.
  4. Je betaalt voor 20 juni online de deelnamekost van €420 all-in (vol pension & coaching). Transport naar Le Pin Sec en terug is hier niet inbegrepen en kan zelf geregeld worden of via de Surfblend bus (+€120). Paswoord voor de inschrijving link krijg je na selectie van je clubcoach.

Dit was de 2018 open trainingsweek