Wij gaan duurzaam naar #BKsurf

Compenseer ook je reis naar BKsurf met Greentripper

Greentripper is onze #BKsurf partner voor de berekening en compensatie van de CO2-voetafdruk van onze reis als organisatie. We rijden zelf met een pak materiaal en medewerkers richting Vieux-Boucau en terug, en beseffen dat dit een impact heeft!

Wij compenseren de CO2 uitstoot van onze transporten richting BKsurf en terug, jij ook?

Of u nu reist voor uw plezier (deelnemer), ontspanning (freesurfers) of werk (euh, wij), Greentripper geeft u de kans om iets te doen voor de natuur en meer bepaald voor het klimaat. Greentripper biedt u een oplossing om de CO2-impact van uw reis te neutraliseren. Lees er meer over op hun website. 

Compenseer je, dan krijg je een certificaat!

Duurzaam reizen?

U kunt een maatschappelijk verantwoord reiziger worden in enkele eenvoudige stappen:

  1. Bereken en compenseer hier CO2-uitstoot van uw reis met gecertificeerde klimaatprojecten.
  2. Gebruik organische en biologisch afbreekbare producten (zeep, zonnebrandcrème, waspoeder…) omdat dergelijke middelen terechtkomen in de waterwegen en ecosystemen, koraalriffen enz. kunnen vernietigen.
  3. Gooi geen afval weg in de natuur, raap afval dat u onderweg tegenkomt op en doe het in de dichtstbij gelegen vuilbak. Denk eraan dat afval (plastic zakken, blikjes…) de lokale fauna (vogels, vissen, schildpadden…) kan doden.
  4. Als u rookt, neem dan een draagbare asbak mee, want sigaretfilters vervuilen de waterwegen en hun afbraakproces duurt heel lang.
  5. Kies milieuvriendelijke hotels/gelegenheden die duidelijk begaan zijn met de bescherming van de natuur en de lokale bronnen. Om u te helpen, zijn er eco-labels zoals, bijvoorbeeld, de Groene Sleutel, een internationaal eco-label voor toerisme en recreatie. De Groene Sleutel is het grootste en meest gerenommeerde internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische locaties.
  6. Verspil geen water, in de meeste landen is het schaars geworden.
  7. Meer op Greentripper

Nog vragen hierover, contacteer ons.