Geen #BKsurf zonder Protest

“To hell with logic, to hell with obstacles – Let’s do what we love”

België en golfsurfen, het leek ooit een onmogelijk huwelijk, maar de love story bloeit zelfs na jaren als nooit tevoren.

Protest was er als de kippen bij om die liefde in te zegenen en trok als geen ander surfmerk de kaart van de noordelijke wateren. Het internationaal team telde heel wat leden uit Nederland en Duitsland met ook onze Belgische prof : Lars Musschoot. Protest gaat elk jaar op het BK op zoek naar vers talent. Geef alles wat je hebt, beleef plezier en misschien word jij wel de nieuwe teamrider van Protest!

Protest werd opgericht in Nederland door een groepje snowboarders. In het land met precies vijf heuvels en 14 golven, profileerden zij zich als hét surfmerk van de Noordzee:

“To hell with logic, to hell with obstacles – Let’s do what we love.”

Het ultieme bewijs dat je zeker en vast kan surfen in België en bij onze noorderburen, en dat ieder obstakel kan overwonnen worden.

Dankzij Protest krijgen de beste surfers van de Benelux de kans om zich over de landsgrenzen heen te bewijzen. Zo ook Michiel Van Acker uit Bredene die al op jonge leeftijd aan het landen-EK en -WK deelnam. Op het BK won Michiel al als junior, longboarder en vorig jaar ook bij de Shortboard Men. Ook voor de titels van de toekomst investeerde Protest met de broers Rinke en Jorre Claeys en Mats Coenije als nieuwste Protest Teamriders.