Straal jij op éen van onze Protest #BKsurf 2020 foto’s? Koop hem online en steun de BSF jeugdwerking

Benieuwd naar die ene #Bksurf 2020 foto van jou, waar je die diepe bottum, die echte noseride, je in de gietende regen stond met je mama? Wel, die foto staat misschien in één van onze albums, en nog wel in miljoenen pixels! Onze ‘master of camera’ –  Damian Davila – was er het hele BKsurf in weer en wind, zette al die foto’s al online in onze Facebook albums, maar deelt ze nu ook hier in hun volle kwaliteit.

Deze hoge resolutie downloads zijn wel niet voor niets! Met een foto in volle kwaliteit boost je niet enkel je likes en volgers op FB en IG, maar steun je vooral ook het BSF coaching project en Damian!

Met de ene helft van jouw aankoopbedrag steunen we Damian Davila*, de andere helft gaat integraal naar onze spaarpot die fungeert voor de volgende deelname van ons BSF jeugdteam aan Eurojunior.

Hoe verloopt dat: bij afronding van je betaling via de shop krijg je een downloadlink naar het digitale bestand. (foto zonder watermerk in de kwaliteit die ruim voldoende is voor print). De centjes komen onze kant uit, en die gaan, net zoals vorig jaar, integraal naar onze fotograaf en ons BSF coaching project. Wil je een reeks foto’s kopen? Vanaf 5 foto’s krijg je €5 korting bij je betaling; dus 5 foto’s voor de prijs van 4!

(opgelet, het is niet zo dat je er 10 krijgt voor de prijs van 8, enz. Doe best een nieuwe bestelling mocht je meer dan 10 foto’s bestellen) 

Alle foto’s kunnen worden gebruikt, geprint en verder gedeeld worden. Zet je hem online, vermeld vervolgens “Damian Davila”. Wil je de aangekochte foto gebruiken voor een reclamecampagne, affiche of ander commercieel gebruik, contacteer ons dan eerst!

Gratis foto’s? Onze BSF Facebook pagina staat er vol van en zelfs onderverdeeld per discipline. Je kan deze ook van Facebook printen, maar het resultaat zal je surf prestatie én die van de fotograaf geen eer aan doen.

* Damian werd voor elke opdracht betaald als BSF medewerker. De kleine opbrengst van deze online verkoop komt is voor hem extra hier bovenop, surffotografen in corona tijden verdienen dat. Wil je meteen een print versie van je foto, ingekaderd, op een koffietas of T-shirt. Koop dan hier je digitale versie en contacteer rechtstreeks Damian.