Koop je favoriete Protest BKsurf 2019 foto online en steun de BSF jeugdwerking

Koop je foto en steun het BSF coaching project! Bij afronding van je betaling via de shop krijg je een downloadlink naar het digitale bestand. (foto zonder watermerk in de kwaliteit die ruim voldoende is voor print).

50% van je aankoopbedrag gaat naar de fotograaf, 50% leggen we opzij voor de volgende deelname van ons BSF jeugdteam aan Eurojunior 2020.

Niets verdwijnt dus in onze zakken, het gaat terug naar de fotograaf en ons BSF coaching project. Wil je een reeks foto’s kopen? Vanaf 5 foto’s krijg je €5 korting bij je betaling; dus 5 foto’s voor de prijs van 4! (klik onderaan foto’s aan “meer laden”, van elke wedstrijddag zijn meer dan 300 foto’s in hoge resolutie beschikbaar)

(opgelet, het is niet zo dat je er 10 krijgt voor de prijs van 8, enz. Doe best een nieuwe bestelling mocht je meer dan 10 foto’s bestellen) 

Alle foto’s kunnen gebruikt, geprint en verder gedeeld worden. Zet je hem online, zet er dan de credit “Damian Davila”bij. Wil je de aangekochte foto gebruiken voor een reclamecampagne, affiche of ander commercieel gebruik, contacteer ons dan eerst!

Gratis foto’s? Er staan er een pak op onze BSF Facebook pagina. Je kan deze van Facebook ook printen, maar het resultaat zal je surfprestatie én die van de fotograaf geen eer aan doen.