De King of The Pier

alternatieve Shortboard & SUP wedstrijd te O’Neill beachclub Blankenberge

Een najaarseditie van King Of The Pier?

Van zomers flat tot 7Bfr onshore met ondertussen toch een paar uren grote bakken met offschore wind. Tijdens de wachtperiode van King Of The Pier hadden we het allemaal. Geen makkelijke calls voor O’Neill Beachclub Blankenberge, met als resultaat geen wedstrijd de voorbije 3 weekends. De club bekijkt of er nog vrije weekends zijn tijdens het najaar voor een nieuwe wachtperiode Shortboard, en voegt nog een extra mei-weekend toe voor SUP!

King of The Pier is een alternatieve surf (shortboard) en sup competitie met als doel om in een ontspannen en leuke sfeer kennis te maken met een wedstrijd. Een ervaren jury zal niet alleen punten toekennen tijdens het surfen maar zal van iedere deelnemer de beste surffoto uitkiezen (minstens 2 fotografen zullen tijdens het evenement voor het nodige beeldmateriaal zorgen). Dit jaar voorzien wij ook een jeugd klassement.

Nadien kan iedereen via een nog nader te bepalen kanaal (FB of website) zijn stem uitbrengen om de beste van de dag te bekronen tot winnaar! Voor de dag winnaars zijn er meerdere waardebonnen van 100 € te verdelen, de winnaar van de foto wedstrijd kan er nog 200 € aan toe voegen!!!

LOCATIE:

O’Neill Beachclub Blankenberge, Zeedijk 245

WAITING PERIOD *:

SUP: 21-22 april, 28-29-30 april en 1 mei, 5-6 mei => Extra weekend op 26-27 mei tijdens het Wind, Wave & Board weekend!

Shortboard: 21-22 april, 28-29-30 april en 1 mei, 5-6 mei => mogelijk nieuwe wachtperiode in het najaar, meer info hierover binnenkort

*Twee dagen voor elk wedstrijdweekend kom je via de Belgische Surf Federatie pagina en FB Beachclubblankenberge pagina te weten of er golven op het menu staan, en of de KOTP het komende weekend kan doorgaan. (19, 26 april en 3 mei, rond 20h in de avond)

INSCHRIJVEN kan via de BSF event kalender of onderaan deze blogpost

  • Voor SUP hoef je niet opnieuw in te schrijven voor het extra weekend.
  • Voor Shortboard zullen alle inschrijvingen gewist worden en kan er enkele weken voor de nieuwe wachtperiode terug ingeschreven worden

Het inschrijfgeld van 15 € is op de dag van de wedstrijd ter plaatse te betalen. In het inschrijfgeld zit een goodie bag, drankbonnetje en een bonnetje voor een belegd broodje. Opgelet, voor SUP en GOLFSURF is er een afzonderlijk formulier!

Wie is er al ingeschreven?

Dat zie je door het SUP of Shortboard event aan te klikken op de BSF eventpagina. Boven de knop inschrijven zie je de lijst van ingeschreven namen.

De King of The Pier – SUP competitie

26 Mei - 27 Mei

VOLZET - De inschrijvingen zijn gesloten voor dit event