Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Find Events

Event Views Navigation

Events Search

September 2018

King of The Pier – Shortboard competitie

8 September - 23 September
O’Neill Beachclub Blankenberge, Zeedijk 245
Blankenberge, West-Vlaanderen 8370 Belgium
+ Google Map
€15

Tijdens King of The Pier is er een alternatieve Shortboard surf competitie met als doel om in een ontspannen en leuke sfeer kennis te maken met een wedstrijd. Een ervaren jury zal niet alleen punten toekennen tijdens het surfen maar zal van iedere deelnemer de beste surffoto uitkiezen (minstens 2 fotografen zullen tijdens het evenement voor het nodige beeldmateriaal zorgen). Dit jaar voorzien wij ook een jeugd klassement. Nadien kan iedereen via een nog nader te bepalen kanaal (FB of website)…

Find out more »

King Of The Squids – Boys

23 September @ 9:00 am - 5:00 pm
VVW Outside Oostende, Koningin Astridlaan 9
Oostende, 8400 Belgium
+ Google Map
€10

King Of The Squids is de eerste leuke kennismaking met een surfwedstrijd voor jonge golfsurfers tot en met 14 jaar die al zelfstandig kunnen uitpeddelen, een take-off en bottem turn kunnen uitvoeren.

Find out more »

Queen Of The Squids – Girls

23 September @ 9:00 am - 5:00 pm
VVW Outside Oostende, Koningin Astridlaan 9
Oostende, 8400 Belgium
+ Google Map
€10

King Of The Squids is een eerste leuke kennismaking met een golfsurfwedstrijd voor jonge golfsurfers. Voorwaarden om deel te nemen: Max. 14 jaar (geboren in 2004). Zelfstandig kunnen uitpeddelen, een take-off en bottem turn kunnen uitvoeren. Aangesloten zijn bij een club. Praktische info: Locatie: Surfclub VVW Outside Oostende (Klik hier voor locatie) Aanmelden: 9u-9u45 Start 1ste heat: 10u30

Find out more »

Oktober 2018

Interclub Battle of the Groms

6 Oktober - 21 Oktober
Surfclub De Kwinte Westedne, Koning Ridderdijk 100
Westende, Westende Belgium
+ Google Map

De Belgische surfclubs met een jeugd trainingsteam nemen het tegen elkaar op voor de titel. Naast het individuele klassement is er het clubklassement met als inzet een prachtige trofee. Naast talent is een goede teamgeest zeker even belangrijk! Inschrijven kan enkel via je eigen clubteam!

Find out more »

Protest BKsurf 2018 by GoPro

27 Oktober - 2 November
Vieux-Boucau, Avenue de la Plage
Vieux-Boucau-les-Bains, 40480 France
+ Google Map

Alle info over het Protest BKsurf by GoPro 2018 op www.BKsurf.be Start van de inschrijvingen op 18 juni 20u00 via de BSF shop. Inschrijvingen volzet, geef je dan op voor de reservelijst via Tommy@wwsv.be!

Find out more »
+ Export Events