Hier zijn alle Golfsurf- en Sup wedstrijden te vinden, georganiseerd door clubs aangesloten bij WWSV (BSF). Filter op datum of een “keyword” (bv U14, SUP, shortboard, longboard…) of klik één an de “even categories” aan om het aanbod voor een specifieke discipline te zien.

Bij elke wedstrijd-fiche is er (mogelijk pas vanaf enkele weken voor de wedstrijd) een inschrijf formulier, of een link naar een externe wedstrijd om in te schrijven). Vragen? Bij elke wedstrijd kan je de organisator en locatie vinden + hun contactgegevens. Nog steeds opmerkingen, vraag het aan ons 

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paddle Front: Recreatieve tocht & Pro Race

9 juni, 2019

- €35

Het PADDLE FRONT evenement verwijst naar de Frontstreek van WO I langs de IJzer, die onlosmakelijk verbonden is met de Stad Diksmuide en de Stad Nieuwpoort.

Zowel voor de recreatieve als fanatieke suppers is er een programma voorzien:

De recreantentocht is 6km van punt A naar B. Via een shuttlebus wordt je naar de startplaats gebracht waarna je door het prachtige westhoek landschap terug naar de start peddelt.

De Pro-race is een heel stuk langer en het niveau van het deelnemersveld ligt ook een heel stuk hoger. Met speciale raceboards vertrekken ze met de shuttlebus naar de start en peddelen een kleine twee uur richting het spaarbekken.

Meer info & inschrijvingen op paddlefront.com

 

 

 

Details

Date:
9 juni, 2019
Cost:
€35
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
Website:
https://paddlefront.com

Organizer

Paddle Front
Phone:
+32495594938
Email:
info@paddlefront.com
Website:
https://paddlefront.com

Venue

Koko Loco Nieuwpoort
Nieuwdammeweg 19
Nieuwpoort, West-Vlaanderen 8620 Belgium
+ Google Map
Phone:
+32495594938
Website:
https://paddlefront.com