Hier zijn alle Golfsurf- en Sup wedstrijden te vinden, georganiseerd door clubs aangesloten bij WWSV (BSF). Filter op datum of een “keyword” (bv U14, SUP, shortboard, longboard…) of klik één an de “even categories” aan om het aanbod voor een specifieke discipline te zien.

Bij elke wedstrijd-fiche is er (mogelijk pas vanaf enkele weken voor de wedstrijd) een inschrijf formulier, of een link naar een externe wedstrijd om in te schrijven). Vragen? Bij elke wedstrijd kan je de organisator en locatie vinden + hun contactgegevens. Nog steeds opmerkingen, vraag het aan ons 

 

Loading Events

« All Events

AFGELAST – Longboard Classic 2020 – The Noseride edition

23 mei - 7 juni

- €15

“The Noseride Edition”, longboarden in z’n klassiekste vorm

The Quiksilver Longboard Classic gaat net zoals vorige edities terug “back to the roots” voor de 2020 editie. Op alle longboards – die 9 voet of groter zijn, single fin en geen leash – wordt op 50cm van de neus een ductape lijn gekleefd. Surfers moeten over de lijn stappen om hun ride te laten kwalificeren als nose-ride. Een wedstrijdconcept die veel longboarders zal herkennen naar het idee The Joel Tudor Duct Tape Invitational.

AFGELAST voor 2020

Details

Start:
23 mei
End:
7 juni
Cost:
€15
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://bsflive.be/lbclassic19/

Organizer

Twins Club Bredene
Phone:
+32 59 32 03 13
Email:
info@twinsclub.be
Website:
http://twinsclub.be/

Venue

Twins Club Bredene
Driftweg 69
Bredene, West-Vlaanderen 8450 Belgium
+ Google Map
Phone:
+32 59 32 03 13
Website:
http://twinsclub.be/