Hier zijn alle Golfsurf- en Sup wedstrijden te vinden, georganiseerd door clubs aangesloten bij WWSV (BSF). Filter op datum of een “keyword” (bv U14, SUP, shortboard, longboard…) of klik één van de “event categories” aan om het aanbod voor een specifieke discipline te zien.

Bij elke wedstrijd-fiche is er (mogelijk pas vanaf enkele weken voor de wedstrijd) een inschrijf formulier, of een link naar een externe wedstrijd om in te schrijven). Vragen? Bij elke wedstrijd kan je de organisator en locatie vinden + hun contactgegevens. Nog steeds opmerkingen, vraag het aan ons 

Loading Events

« All Events

Protest BKsurf 2020

15 september - 15 november

PROTEST BK SURF KIEST IN 2020 VOOR BESTE BELGISCHE GOLVEN

Voor het BK Surf is het niet anders, corona schudt ook de kroning van de Belgische golfsurfkampioenen door elkaar. De traditionele trip naar het Franse Vieux-Boucau stuit nog op te veel onzekerheden als er knopen moeten doorgehakt worden.

Maar elke crisis biedt ook kansen. We maken er een positief experiment van en vullen de hele tweede helft van het jaar met BK activiteiten in de beste golven die onze Noordzee te bieden heeft. Vijf kwalificatie events in vijf verschillende surfclubs sturen tussen 15 september en 1 november vier finalisten in elke categorie naar het finale event in november. Het finale feestje volgt wat later en alle winnaars mogen hun Belgische winter onderbreken met een trip naar het zuiden.

In de toekomst trekt het BK Surf zeker opnieuw naar de golfzekerheid van de Atlantische kust maar we willen het beste van beide formules gaan combineren, dus de kwalificatie events in verschillende Belgische surfclubs zijn misschien een blijver.

Lees hier alles over het Protest BKsurf 2020

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Details

Start:
15 september
End:
15 november
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, ,
Website:
http://www.bksurf.be

Organizer

Surfingbelgium
Phone:
+32 243 11 19
Email:
tommy@wwsv.be
Website:
http://www.surfingbelgium.be