SurfingBelgium CT Fantasy league!

De groep der Belgen in de nieuwe World Cup golfsurf pronostiek

Kijk in de glazen surfbol!

Voorspel de WSL 2022 worldcup

De WSL tour trekt zich eind deze maand op gang, waarschijnlijk terug voor een back-to-normal tour, al is niets meer hetzelfde! Voor de vrouwen start de weg naar de WSL Finals voor het eerst ooit op Pipeline samen met de mannen. De 2022 tour heeft geen stop meer in Kelly’s surfranch, maar gaat wel voor het eerst naar El Salvador!

Omdat wij natuurlijk nu al weten wie de 2022 titel zal pakken doen we mee aan de jaarlijkse pronostiek die de World Surf League organiseert via hun website, beter gekend als Fantasy Surfing. Per event en seizoen kan je er surf(st)ers selecteren, punten verdienen, en de eindranking domineren.

Sinds 2021 heeft WSL de grote en de kleine lettertjes van de Fantasy Surfing gewijzigd! Zo moet je een team van vrouwen en mannen samenstellen, heb je “Power surfers”, is je selectie nog niet in lock tijdens de eerste rondes, en is er “progressive scoring” doorheen het seizoen!
Lees alle nieuwe spelregels hier

In de top 100 Fantasy ranking staan wereldwijd is mooi, maar eigenlijk telt enkel de titel in de Belgische subgroep: de SurfingBelgium League. Een landelijke competitie van de beste voorspellers, niet van golven, maar van scores.

Aansluiten bij de SurfingBelgium groep kan via deze link. En om het exclusief te houden staat er een paswoord op, namelijk: SurfOlympic

Game on!