Nieuwe SurfingBelgium CT Fantasy league!

De groep der Belgen in de nieuwe World Cup golfsurf pronostiek

Niets is meer hetzelfde, ook niet de WSL CT tour!

De WSL tour trekt zich op gang! Voor de vrouwen start de weg naar de WSL Finals met de Maui Pro presented by ROXY in Honolua Bay van 4 tot 15 december. De mannen starten waar de tour gewoonlijk eindigt, met de Billabong Pipe Masters presented by Hydro Flask van 8 – 20 december (de 50th anniversary editie!)

Omdat wij natuurlijk nu al weten wie de 2021 titel zal pakken doen we mee aan de jaarlijkse pronostiek die de World Surf League organiseert via hun website, beter gekend als Fantasy Surfing. Per event en seizoen kan je er surf(st)ers selecteren, punten verdienen, en de eindranking domineren.

Voor 2021 heeft WSL de grote en de kleine lettertjes van de Fantasy Surfing gewijzigd! Zo moet je een team van vrouwen en mannen samenstellen, heb je “Power surfers”, is je selectie nog niet in lock tijdens de eerste rondes, en is er “progressive scoring” doorheen het seizoen!
Lees alle nieuwe spelregels hier

In de top 100 Fantasy ranking staan wereldwijd is mooi, maar eigenlijk telt enkel de titel in de Belgische subgroep: de SurfingBelgium League. Een landelijke competitie van de beste voorspellers, niet van golven, maar van scores.

Aansluiten bij de SurfingBelgium groep kan via deze link. Paswoord is SurfOlympic

Game on!