Koop je SUP for LIFE foto en steun het goede doel!

Net zoals bij de recreatieve fietstochten proberen we ook bij SUP for LIFE alle deelnemers in beeld te brengen, liefst nog met een coole actiefoto. Ergens langsheen het traject kan je onze SUP for LIFE waterfotograaf vinden: Damian Davila, een waterfotograaf van wereldklasse.

Enkele van zijn foto’s zullen we openbaar zetten, maar wil je ook je eigen actiefoto, In hoge resolutie (om zelf af te drukken, te delen, of bij je collectie te voegen), dan kan je deze voor €5/bestand aankopen.

Klik onder om de foto’s te zien van de wedstrijd en de recreatieve tocht. Klik onderaan foto’s aan “meer laden” om alle foto’s te bekijken.

Na het betalen via de shop krijg je een download link te zien (en per mail toegestuurd). Die €5 gaat integraal naar het goede doel!

Wil je een reeks foto’s kopen? Vanaf 5 foto’s krijg je €5 korting bij je betaling; dus 5 foto’s voor de prijs van 4! Opgelet, het is niet zo dat je er 10 krijgt voor de prijs van 8, enz. Doe best een nieuwe bestelling mocht je meer dan 10 foto’s bestellen) 

Alle foto’s kunnen gebruikt, geprint en verder gedeeld worden. Zet je hem online, zet er dan de credit “Damian Davila”bij. Wil je de aangekochte foto gebruiken voor een reclamecampagne, affiche of ander commercieel gebruik, contacteer ons dan eerst!