Hier zijn alle Golfsurf- en Sup wedstrijden te vinden, georganiseerd door clubs aangesloten bij WWSV (BSF). Filter op datum of een “keyword” (bv U14, SUP, shortboard, longboard…) of klik één an de “even categories” aan om het aanbod voor een specifieke discipline te zien.

Bij elke wedstrijd-fiche is er (mogelijk pas vanaf enkele weken voor de wedstrijd) een inschrijf formulier, of een link naar een externe wedstrijd om in te schrijven). Vragen? Bij elke wedstrijd kan je de organisator en locatie vinden + hun contactgegevens. Nog steeds opmerkingen, vraag het aan ons 

 

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Open Belgisch Kampioenschap SUP Technical – Fun Race

16 september, 2018 @ 12:30 pm - 6:00 pm

- €15 – €25

#BKSUP Technical Fun race te TWINS Bredene

Zondag 16 september is een de Noordzeebranding voor Twins Club Bredene de plaats voor de Belgische Kampioenschappen Standup Paddle Technical Race! Na het BK long distance op vlak water is dit het Open BK voor de suppers met de beste fysiek én techniek in de golven!

De wedstrijd is open voor iedereen, ook deelnemers uit het buitenland. Om 14u is er de start voor deelnemers die gaan voor de OBK Titel Technical Pro Race. Vanaf 16u is er de recreanten race.

Inschrijven kan via de formulieren onderaan deze pagina. Het inschrijvingsgeld betaal je ter plaatse. Deelname met je eigen board kost €15. Wens je een plank te gebruiken van de organisatie/club, dan betaal je €15 + €10 ter plaatse

Bekijk alvast alles wat je moet weten over de wedstrijd in dit reglement, een schets en instructies van het traject hier.

Vooropgestelde timing:

  • 12u30 – 13u: aanmelden en betaling inschrijvingsgeld
  • 13u30: deelnemersmeeting
  • 14u: Open Belgisch Kampioenschap SUP Technical race: 3-5K parcours in de Noordzeebranding voor Twins Club Bredene
  • 16u: Afzonderlijke start & Verkort parcours voor recreanten fun race
  • 17u30: prijsuitreiking

Details

Date:
16 september, 2018
Time:
12:30 pm - 6:00 pm
Cost:
€15 – €25
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
http://www.surfingbelgium.be

Organizers

Twins Club Bredene
Surfingbelgium

Venue

Twins Club Bredene
Driftweg 69
Bredene, West-Vlaanderen 8450 Belgium
+ Google Map
Phone:
+32 59 32 03 13
Website:
http://twinsclub.be/