Win de beste GoPro ooit met de BKsurf GoPro Challenge!

Doe mee met de #BKsurf GoPro Challenge

Zelf als je niet meedoet voor de titel!

Onder het motto “No rules – great ride” halen we dit jaar onze #BKsurf GoPro challenge terug boven water! Inzet is de beste GoPro Ooit (de nieuwe 7 Black), en het beste nieuws: Iedereen kan meedoen!

Ben je deelnemer, supporter, ouder, vriend(in) of freesurfer… als we je maar eens hebben voorbij zien komen op BKsurf kan je deelnemen aan de #BKsurf €GoProChallenge!

What to do:

  1. Post vanaf de start van BKsurf – zaterdag 27 augustus – je beste golfrit op Facebook (we houden je ook niet tegen om hem op Instagram te zetten)
  2. Tag in je video @GoPro en @SurfingBelgium en zet er #BKsurfGoPro en #GoProChallenge bij
  3. Start met je filmpje rond te delen, en haal zoveel mogelijk likes (maar gooi er geen geld tegen, hou je centen voor de volgende surftrip)
  4. Wie het meeste likes heeft op maandagmiddag 12 november 12u, die wint een GoPro Hero 7 Black!
  5. Niet meedoen is verliezen – want iedereen kan hier zijn slag slaan!

Nog vragen hierover, contacteer ons.

Inspiratie nodig: zie onder inzendingen uit 2015 en 2016, maar alles kan beter!

Beetje een GoPro analfabeet?

Geen idee hoe je een GoPro filmpje online kan krijgen, hier je stappenplan richting GoPro king!

STAP 1: Download de GoPro App

De GoPro App gebruik je om met je telefoon of tablet met de camera te verbinden en op deze manier kan je de beelden op je smart device downloaden.
De Quik App gebruik je om de geïmporteerde filmpjes te monteren in een kort filmpje van maximaal 1 golf als je wil meedoen aan de #BKsurf #GoProChallenge minuut.

STAP 2: Trek erop uit en maak leuke filmpjes.

Neem je GoPro en trek er op uit. Heb je er geen, dan kan je een GoPro Session lenen bij de beachpaster. Tip: maak leuke korte clips vanuit verschillende hoeken, zo kan je nadien een leuke en boeiende montage met de Quik App maken.

STAP 3: Monteer je filmpje

Open de GoPro App en doorloop de stappen om je telefoon of tablet met de camera te verbinden. Van zodra je bent verbonden kan je de leuke filmpjes op je smart device downloaden. Open de GoPro App. Importeer je filmpje binnen deze App en maak een toffe edit van maximaal 1 golf

STAP 4: Delen maar!

Start met je filmpje rond te delen, en haal zoveel mogelijk likes (maar gooi er geen geld tegen, hou je centen voor de volgende surftrip). Tag in je video @GoPro en @SurfingBelgium en zet er #BKsurfGoPro en #GoProChallenge. Wie het meeste likes heeft op maandagmiddag 12 november 12u, die wint een GoPro Hero 7 Black!