#BKSUP 2018 – DE BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN STAND UP PADDLE

#BKSUP 2018 – DE BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN STAND UP PADDLE

De laatste zondag van augustus is een rivier voor het eerst het parcours van het Belgische Kampioenschappen Standup Paddle! Op zondag 26 augustus worden op de Leiestroom, tussen stadhuis ‘Leiespiegel’ Deinze en Deurle, voor de 5de maal de BK titels long distance beslist.

De wedstrijd is open voor iedereen, ook deelnemers uit het buitenland. Is 16 kilometer nog te ver voor je SUP-niveau, dan is er de kortere fun race en de recreatieve tocht. Aan het einde van de #BKsup dag te Deinze is er de leukste race van de dag: De Kids Race. Een korte race in centrum Deinze. Inschrijven voor de Kids Race kan de hele namiddag ter plaatse en is gratis (inclusief SUP board, peddel en zwemvest). Voor alle andere categorieën is het wel vooraf inschrijven.

Surfclub Windsurfing Deinze heeft samen met stad Deinze als gastlocatie nog veel leuks in petto voor alle deelnemers en toeschouwers.

Bekijk alvast alles wat je moet weten over de wedstrijd in dit reglement, het traject (klik voor Google map) kan je alvast gaan verkennen.