Revi Belgian Night

Het familiefeest van de Belgische surfers halfweg de competitie

Het BK is naast een wedstrijd ook uitgegroeid tot een groot familiefeest van de Belgische surfscene, en geen familiefeest zonder samen schransen en dansen!

De Revi Belgian Night wordt op maandagavond opnieuw een gezellig huwelijksfeest van Noordzeegarnaalkroketjes met lokaal artisanaal bier. De half-time pauze ergens halfweg de surfcompetitie. Revi brengt dit jaar lekkers uit de Noordzee naar het BK, rechtstreeks van de vismijn in Oostende naar Vieux Boucau. Naar goede gewoonte wacht er niemand op de openingsdans, daarvoor zijn de plaatjes van Studio Brussel DJ Jeroen Delodder te aanstekelijk.

Watch out – nieuwe locatie!

Dit jaar hebben we nog een verrassing voor jullie. De Revi Belgian Night gaat door op een nieuwe, geweldige locatie! Wat, waar?! Dichtbij het strand, vanboven op de berg bevindt zich een zuiderse, kleurrijke bar (inclusief pirate crew) luisterend naar de naam, tromgeroffel… le Calicoba!

Afspraak maandagavond vanaf 19u in le Calicoba. Maak je klaar voor een gigantisch feest en kom zeker langs, want op vertoon van je deelnemersbandje krijg je 2 drankjes, en met een Revi Pet op kan je aanschrijven voor de heerlijke kroketten! Volg zeker onze Instagramstory ter plaatse (zo was het vorig jaar). Zo blijf je in real time op de hoogte van alles op het BK!

Locatie Revi Belgian Night: le Calicoba, 51 Avenue de la Plage, 40480 Vieux-Boucau-les-Bains, Frankrijk. See you there. 🐠

Over Revi

Revi staat voor duurzaamheid. Ze investeren niet alleen in hun personeel maar ook in hun product. Revi gebruikt  duurzame verpakkingen, ze hebben (binnenkort) ook zonnepanelen, ze beschikken over het MSC/ASC certificaat (duurzaam gevangen of gekweekte vis en/of schaaldieren), ze werken met lokaal aangelande vis uit de Noordzee aangekocht op de visveiling,… & ze steunen met veel plezier de mensen rondom Revi, zoals jij en ik. Tijdens het BK geven ze onze jonge en minder jonge, sportmensen met veel plezier de kans om een uniek weekend te beleven, hell yeah!