Open Eurojunior 2020 stage te Vieux-Boucau

trainingsweek voor de M/V golfsurf talenten van de toekomst

Ook voor surfers die de 2018 EK selectie niet gehaald hebben is er een trainingsweek deze zomer! BSF nodigt 3 talenten van de toekomst uit elk van de 5 trainingsclubs uit om van 11 tot 18 augustus samen te komen trainen tijdens de BSF open trainingsstage.

De traingsweek gaat door onder leiding van coach Lars Musschoot & Wouter De Gryse, mogelijk aangevuld met één van je clubcoaches. De uitvalsbasis is het Surfblend Surf-inn house in het Franse Vieux-Boucau. Kans op deelname maak je enkel als je reeds lid bent van een club trainingsteam, en je geboren bent in 2004 of later (geen 15 jaar worden in 2018).

De voorwaarden voor deelname samengevat:

  1. Geselecteerd worden door je clubteam coach (selecties vanuit clubteams voor 15 juni).
  2. Je bent geboren in 2004 of later (geen 15 jaar worden in 2018).
  3. Je hebt ambitie om competitief te surfen, en als doel de Eurojunior selectie 2020 te halen in de categorie U14 of U16.
  4. Je betaalt voor 15 juni online de deelnamekost van €395 all-in (vol pension & coaching). Transport naar Vieux-Boucau en terug is hier niet inbegrepen en kans zelf geregeld worden of via de Surfblend bus (+€115). Paswoord voor de inschrijving link krijg je na selectie van je clubcoach.

Dit was de 2017 open trainingsweek (toch tijdens de dagen met kleine golven)

Small wave Fun met de #SurfingBelgium groms #RoadtoNorway #eurojunior

Een bericht gedeeld door Belgische Surf Federatie (@surfingbelgium) op