Loop vanaf nu in unieke #surfingbelgium kledij rond! TIJDELIJK AANBOD

IDEAAL VOOR IN JE BUITENBUBBEL

Subtiel, stijlvol, tijdloos…. zo van het type dat liever extravagant tekeer gaat in de golven dan in het paskot? Wel goed nieuws: BSF heeft nu een eigen essential #surfingbelgium kledinglijn!

Het is wel voor de rappe. Vanaf 5 maart tot 28 maart krijgen jullie de kans om exclusieve, kwaliteitsvolle en duurzaam organische BSF-kledij te bestellen. Na 28 maart gaan alle bestellingen op de post zodat jullie paasbest voor de dag kunnen komen… vanaf Pasen. 

 “WHEN YOU KNOW, YOU KNOW…”

We geven je meteen de ijsbreker om ergens op een verlaten parking in het zuiden een vette knipoog te geven aan die andere stijlvolle Belg. Het is eens iets anders dan Tinder!

SUPPORT THE YOUTH!

Naast een geweldige upgrade van je kleerkast geef je met de t-shirts, sweaters en beanies ook de jeugd meer kansen. De opbrengst gaat integraal naar onze BSF jeugdwerking! Naar wat nu precies? We verlagen ermee de kosten voor deelname aan het volgende jeugd EK, zodat ook surfers met een minder grote spaarpot België kunnen vertegenwoordigen tussen de Europese young guns. Ons marketing boek zegt: WIN-WIN!

Overtuigd? Bekijk dan snel onze essential kledinglijn.

GEEN DRUPPEL INKT TE VEEL, GEEN VLOK KATOEN VERLOREN

De BSF kledij wordt geproduceerd door Fabric op een organische manier. Hoe? We drukken de kledij pas als er genoeg bestellingen worden geplaatst. Fabric is het eerste bedrijf in België dat een Gots-gecertificeerde productie aanbiedt voor alle productietechnieken. Dat wil zeggen dat er een duurzame productie is van katoen die zowel de fabrikant, de landarbeiders en het milieu beschermt. De textielbedrukking gebeurt zonder gevaarlijke chemicaliën wat de medewerkers van Fabric en vanzelfsprekend het milieu beschermt.

 “Als je een product bestelt is dat ook zonder schadelijke bestanddelen wat uiteraard ook goed nieuws is voor jou!”

De prints worden gedrukt op materiaal van het merk Stanley Stella. Dat merk weerspiegelt de huidige modetrends en voldoet aan de duurzaamste productienormen. So only advantages! [dikke duim]

Lees hier meer over het ecobeleid van Fabric