Op basis van de algemene richtlijnen vanuit de federale overheid, is in overleg volgende besloten rond het opleidings en bijscholingsaanbod:

  • Er is een nieuwe datum voor de ILS Lifesaving cursus . Inschrijvingen hiervoor blijven open.
  • De Initiator Golfsurfen 2020 cursus wordt ON HOLD gezet (er ging reeds 1 lesweekend door), dit volgens de algemene richtlijn van de Vlaamse Trainers School. Het betreft dus alle lessen (praktijk en theorie) en (her)examens inclusief de momenten die voorzien waren voor de ISA inschaling. We proberen alle afgelaste activiteiten op een later moment opnieuw in te plannen eens er meer duidelijkheid is over wanneer deze kunnen hernomen worden. We nemen hierover later individueel contact op met alle betrokken partijen (cursisten, docenten, cursusverantwoordelijken).
  • De ISA flatwater SUP cursus op 18 en 19 april te Surfclub Windekind werd UITGESTELD .
    Inschrijvingen hiervoor blijven open. We proberende de volledige cursus inclusief de bijscholing op een later moment opnieuw in te plannen. We nemen hiervoor later individueel contact op met de cursisten en de docent eens er meer duidelijkheid is over wanneer de activiteiten kunnen hernomen worden. In overleg zal gezocht worden naar nieuwe data wanneer de opleiding kan verder gezet worden.

In navolging van het eerder verbod op groepsactiviteiten verscherpt de federale overheid de richtlijnen ter bescherming van de volksgezondheid. Lees ze hier.