Op basis van de algemene richtlijnen vanuit de federale overheid, is in overleg volgende besloten rond het opleidings en bijscholingsaanbod:

  • De Initiator Golfsurfen 2020 cursus wordt ON HOLD gezet (er ging reeds 1 lesweekend door), dit volgens de algemene richtlijn van de Vlaamse Trainers School. Het betreft dus alle lessen (praktijk en theorie) en (her)examens inclusief de momenten die voorzien waren voor de ISA inschaling. We proberen alle afgelaste activiteiten op een later moment opnieuw in te plannen eens er meer duidelijkheid is over wanneer deze kunnen hernomen worden. We nemen hierover later individueel contact op met alle betrokken partijen (cursisten, docenten, cursusverantwoordelijken).
  • De ILS Lifesaving cursus op 6, 7 en 8 april te Twins Bredene wordt UITGESTELD . Inschrijvingen hiervoor blijven open. We proberende de volledige cursus inclusief de bijscholing op een later moment opnieuw in te plannen. We nemen hiervoor later individueel contact op met de cursisten en de docent eens er meer duidelijkheid is over wanneer de activiteiten kunnen hernomen worden. In overleg zal gezocht worden naar nieuwe data wanneer de opleiding kan verder gezet worden.
  • De ISA flatwater SUP cursus op 18 en 19 april te Surfclub Windekind blijft tot nader order op het programma staan zoals voorzien. Inschrijvingen blijven open.

In navolging van het eerder verbod op groeps activiteiten verscherpt de federale overheid de richtlijnen ter bescherming van de volksgezondheid. Lees ze hier.